Over Foodflexpert

FoodFleXpert BV is een uitzendbureau gespecialiseerd in het werven, selecteren en plaatsen van flexibel productie personeel. We richten ons op het plaatsen van uitbeners, kanters, slachters en inpakkers in de voedingsmiddelenindustrie.

Door zelf meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse slachterijen in verschillende functies zijn wij in staat om de opgedane expertise te vertalen naar de wensen en behoefte van de klant. Wij weten wat er op de werkvloer speelt en waar de behoefte ligt.
FoodFleXpert zorgt ervoor dat de klant zoveel mogelijk ontzorgd wordt. Dit betekent dat wij zorgen voor een juiste selectieprocedure. Wat ons concept uniek maakt is de interne opleiding die vooraf gaat aan de plaatsing van een medewerker. Wij beoordelen de medewerker op basis van de kwaliteiten en gaan vervolgens opzoek naar de beste match. Hierdoor zijn wij in staat om personeel direct te laten instromen zonder lange inwerkperiodes.

De interne opleiding kan klant specifiek verzorgt worden doordat wij samenwerken met een online opleider.

Goede huisvestiging met de daarbij behorende faciliteiten is essentieel voor ons omdat wij geloven dat dit zich vertaalt naar de werkprestaties van de medewerkers en dus direct naar de opbrengst voor u als inlener. Wanneer u kiest voor FoodFleXpert bent u verzekerd van goed personeel met de daarbij behorende opbrengsten voor uw organisatie.
Wanneer u geïnteresseerd bent in een samenwerking met FoodFleXpert kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij komen graag langs voor een kennismakingsgesprek om toe te lichten wat ons concept zo uniek maakt in de voedingsmiddelenindustrie.